EnglishFrance

 • Zwembad camping
  Zwembad camping Zwembad op de camping met peuterbad op kindercamping Frankrijk
 • Sidobre
  Sidobre Peyro Clabado in de Sidobre
 • De waard huurtent
  De waard huurtent Onze mooie De Waard Vergrote zilvermeeuw huurtent
 • Wandelen
  Wandelen Optimaal genieten van de vele wandel en fietspaden in de directe omgeving
 • Kampvuur
  Kampvuur Iedere woensdag kampvuur op de camping (samen een rondje op de tractor, hout sprokkelen, vuurtje, marshmellows braden en veel gezelligheid)
 • Peuterbad
  Peuterbad Peuterbad op de camping met waterval en glijbaantjes

Camping in Zuid-Frankrijk
Rustig genieten op Camping Le Plô

Het gehele jaar geopend (Bel of mail buiten het seizoen voor aankomst! Van april tot 20 oktober 2023 is het sanitairgebouw geopend)

Zoekt u een mooie gezellige kleine familiecamping in Zuid-Frankrijk met zwembad, peuterbadhouten chalets en schitterende huurtenten? Ideaal voor mensen die van rust, natuur en van zuivere berglucht houden.

Kom dan naar Camping Le Plô en geniet van mooie wandelingen door de Sidobre, een groot avontuur voor de kinderen die kunnen klauteren op de enorme granieten rotspartijen. En kom tot rust met de aangename nachten op Camping Le Plô. Het Atlantische klimaat in Frankrijk en de ligging op 640 meter zorgen voor het frisgroene uiterlijk, terwijl het middellandse zee klimaat voor de nodige zonuren zorgt.

Camping Le Plô ligt aan de rand van een klein dorpje in het departement de Tarn en in het natuurgebied de Haut Languedoc, in het land van de Sidobre, het land van graniet! Hier vindt u te midden van bossen, heuvels en bergriviertjes, enorme keien van graniet.

Houdt u van wandelen in de bergen, van avontuurlijke trektochten, van zuivere lucht en rust? Geniet u van prachtige valleien en vergezichten die in elk jaargetijde van kleur veranderen? Bent u een kampeerder die graag kampeert op een echte groene camping met rustige en grote campingplaatsen? Dan bent u hier op het juiste adres.

Kindercamping Frankrijk

Voor kleine kinderen tot een jaar of 12 is het hier een paradijsje, lekker de hele dag buiten spelen, om s'avonds moe en voldaan in de tent te kruipen.

Wij verwelkomen jullie het hele jaar in onze chalets, vanaf 1 april tot 20 oktober voor de staanplaatsen, het zwembad is open vanaf 23 juni tot 15 september en de heerlijke pizza's en snacks zijn beschikbaar gedurende dezelfde periode.

Vroegboek korting

Vroegboek korting bij boekingen voor 1 januari 2024 !!!

ingerichte tenten frankrijk
De Waard ingerichte huurtent
 

Tent huren; Wij hebben schitterende ingerichte De Waard huurtenten zoals hierboven op de foto te huur op de camping. Daarnaast hebben we ook mooie Karsten opblaasbare huurtenten, of ga je toch meer voor de charme van een sfeervol chalet ?

 • De 15 % vroegboek korting is geldig tot 1 januari 2024 bij een boeking vanaf 1 week op ons verhuur en staanplaatsen in het hoog-, laag- en middenseizoen.

Klik voor meer informatie op de verhuur button of lees meer over de camping:

Read More

 

Meningen

Tripadvisor

Zoover

Doorzoek onze site

Zoek en Boek

Facebook

Over Camping Le Plô

Anwb

anwb

Acsi

acsi

Alan Rogers

alan rogers logo

Routard

routard