Algemene voorwaarden


Alvorens een reserveringsaanvraag te sturen vragen we je de algemene voorwaarden aandachtig door te nemen voor Staanplaatsen en Huurobjecten.

 

Algemene voorwaarden

ALGEMEEN

RESERVERINGSPROCEDURE

1.

Het reserveringsformulier en de aanbetaling voor de gewenste huuraccommodatie of kampeerplaats dienen voor een snelle reserveringsprocedure, direct naar ons te worden verzonden (reserveringsformulier a.u.b. per post of in gescand per mail).

A.u.b.: Dezelfde naam voor aanvraag en betaling gebruiken en uw handtekening niet vergeten!

BETALING- / RESERVERINGS- MOGELIJKHEDEN

 

2.

De 1e aanbetaling is 50% van de totale huursom en dient binnen 7 dagen overgeboekt te zijn, het restant dient uiterlijk 6 weken vóór aankomst overgeboekt te zijn. Bij reserveringen binnen 6 weken voor aankomst, is de betaling altijd in 1 termijn en vóór de eind- datum. Nadat wij de 1 aanbetaling hebben ontvangen, zullen wij dit bevestigen. Punt 4 onder de algemene huurvoorwaarden (annulering, latere aankomst en eerder vertrek), zal dan van toepassing zijn. Nadat wij de eindbetaling hebben ontvangen, sturen wij de definitieve bevestiging van de reservering (huurcontract).

RESERVERINGSKOSTEN

 

3.

De kosten van de reservering bedragen 13,50 €.

ANNULERING / LATERE AANKOMST / EERDER VERTREK

 

4.

Bij annulering <2 maanden voor de aankomstdatum wordt het aanbetaalde bedrag niet teruggestort, 2-3 maanden voor de aankomstdatum wordt 30% van de aanbetaling – reserveringskosten teruggestort. Bij annulering >3 maanden voor de aankomstdatum wordt 60% van de aanbetaling – reserveringskosten teruggestort. Een andere mogelijkheid bij annulering >2 maanden voor de aankomstdatum is het totale aanbetaalde bedrag – reserveringskosten omzetten in een tegoedbon op naam voor een verblijf met een geldigheidsduur tot het eind van het opvolgende zomerseizoen. Bij latere aankomst, of eerder vertrek, zijn wij genoodzaakt om de gereserveerde dagen in rekening te brengen. Dit geeft geen recht op enige vormen van restitutie. Wij adviseren een annuleringsverzekering af te sluiten. In alle gevallen, informeer ons zo spoedig mogelijk!

BEZOEKERS

 

5.

Gasten van de camping worden verantwoordelijk gehouden voor het aanmelden van hun eigen bezoekers bij de receptie.

SCHADE / LETSEL / ONGEMAKKEN

 

6.

Voor schade, letsel en ongemakken, die de huurder(s) tijdens het verblijf zouden kunnen overkomen door overmacht van situaties, kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden (bv. een tijdelijke sluiting van het zwembad door een bacterie of defect).

KLACHTEN / OPMERKINGEN / REACTIES

 

7.

Gelieve deze direct bij ons te melden, wij zijn u graag van dienst.

KAMPEER REGELEMENT

 

8.

De kampeerders en bezoekers dienen zich volledig te houden aan het kampeer reglement en aan de algemene voorwaarden. De directie heeft het recht om één of meerdere personen bij misdragingen de toegang tot de camping te ontzeggen. De huurder kan in deze omstandigheid hiervoor geen teruggave opeisen van de door hem betaalde verblijfsduur som!

KAMPEERPLAATSEN

 

BESCHIKBAARHEID

 

9.

De plaats is beschikbaar vanaf 12.00 uur, bij vertrek vrijgeven vóór 11.00 uur! Zo is de gereserveerde plaats ook weer direct beschikbaar bij aankomst van de nieuwe gasten.

HONDEN / KATTEN

 

10.

Gevaccineerde honden met paspoort en katten zijn toegestaan op de Camping (niet in de verhuur). Honden moeten altijd aangelijnd zijn op de camping. De honden uitlaatplaats bevindt zich net buiten de camping in het bos of op het weiland.

HUURACCOMMODATIE

BESCHIKBAARHEID

 

11.

De verhuurperioden in het hoog/midden seizoen zijn vanaf 5 overnachtingen, aankomst- en vertrekdagen: donderdag, zaterdag en zondag. In het laagseizoen verhuur vanaf 2 overnachtingen, geen vaste aankomst en vertrekdagen. Beschikbaar vanaf 16.00 uur, vertrek vóór 10.00 uur. Zodat bij aankomst van nieuwe gasten de huuraccommodatie in een schone staat ook direct beschikbaar is!

HUURACCOMMODATIE INVENTARIS

 

12.

Wij vinden het heel belangrijk de huuraccommodatie, het interieur en de volledige inventaris bij aankomst in perfecte staat aan te bieden. Op de dag van aankomst kunnen onvolkomenheden gemeld worden, daarna gaan we er van uit dat alles in goede staat en kloppend volgens de inventarislijst aanwezig is.

VERTREK

 

13.

Wij verwachten dat indien er defecten zijn geconstateerd, dingen kapot zijn gegaan of vermist, deze aan ons voor vertrek worden gemeld. Geconstateerde schade of vermiste spullen zullen van de borg worden afgetrokken.

SCHOONMAAK

 

14.

De huuraccommodatie bieden wij in een schone en verzorgde staat aan, graag bij vertrek ook zo achterlaten, dank u wel. Constateren we dat de huuraccommodatie niet schoon is achtergelaten dan behouden we ons het recht de schoonmaakkosten in rekening te brengen.

BORG

 

15.

De borg van 175.00 € zal binnen 14 dagen na vertrek op uw rekening worden terug gestort. (Na aftrek van eventuele geconstateerde schoonmaakkosten, schade, gebreken of vermissingen).

BEDDEN

 

16.

De De Waard tenten zijn standaard uitgerust met 2 eenpersoons bedden en een tweepersoons dekbed en 4 kampeermatrassen, zelf meenemen; 4 slaapzakken, 1 tweepersoons sloop, lakens en slopen. De Karsten tenten zijn uitgerust met 4 eenpersoonsbedden, 1 tweepersoonsdekbed, 2 één persoons dekbedden en 4 kussens, zelf meenemen; lakens en slopen. De Caravan is uitgerust met 1 tweepersoonsbed met dekbed en kussens, zelf meenemen; lakens en slopen. Wordt dit niet verzorgd door de huurder dan zijn we i.v.m. de hygiëne genoodzaakt zelf onze bedden uit te rusten met een lakenpakket en de huurprijs daarvoor in rekening brengen.

OVERIG

 

ZWEMBAD

 

17.

Toegang tot het zwembad is uitsluitend op eigen risico en onder begeleiding van ouders, voor de campinggasten (gratis) en voor de bezoekers (betaald), allen dienen zich te houden aan het zwembad reglement die is afgebeeld bij de ingang van het zwembad.

PINNEN / CREDITCARDS

 

18.

Helaas kunnen wij geen pin- of creditcards accepteren. Banken/Pinautomaten zijn te vinden in Brassac (5 km).

INTERNETSITE www.leplo.com

 

19.

De informatie op deze site wordt zo accuraat en actueel mogelijk gepresenteerd. Wijzigingen in aanbod en prijzen, of andere informatie op deze site is te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de camping Le Plô internetsite kunnen daarom op geen enkele wijze rechten worden ontleend.