EnglishFrance

 • Zwembad camping
  Zwembad camping Zwembad op de camping met peuterbad op kindercamping Frankrijk
 • Sidobre
  Sidobre Peyro Clabado in de Sidobre
 • De waard huurtent
  De waard huurtent Onze mooie De Waard Vergrote zilvermeeuw huurtent
 • Wandelen
  Wandelen Optimaal genieten van de vele wandel en fietspaden in de directe omgeving
 • Kampvuur
  Kampvuur Iedere woensdag kampvuur op de camping (samen een rondje op de tractor, hout sprokkelen, vuurtje, marshmellows braden en veel gezelligheid)
 • Peuterbad
  Peuterbad Peuterbad op de camping met waterval en glijbaantjes

Coronavirus COVID-19

We kunnen ondanks Corona gelukkig toch terugkijken op twee heerlijke zomers in 2020 en 2021, en willen alle gasten die we hebben mogen ontvangen hiervoor super bedanken !!!

(Nieuwe gasten verwijzen we hierbij graag naar alle mooie meningen op Zoover en Secureholiday die van de mooie seizoenen 2020 en 2021 getuigen)

De laatste twee seizoenen kwamen beide traag op gang waarna het gelukkig wel weer gezellig druk werd. Er bleef altijd en overal genoeg ruimte beschikbaar zodat de afstandsregels automatisch en geheel vrijblijvend in acht genomen konden worden. Ook de bezettingsgraad van ons zwembad bleef zonder ingrijpen onder de maximale waardes van de regelgevingen. Klanten genoten van de ruimte, het vrije leven op ons platteland, in de buitenlucht en onder het Franse zonnetje.

Bij de ingangen van onze openbare ruimtes hebben we distributeurs met ontsmettingsgel gehangen, bij de wastafels distributeurs met zeep en op de wc's distributeurs met ontsmettingsmiddel zodat klanten zelf ook de mogelijkheid hebben om de wc-bril met papier te ontsmetten. Verder werd er natuurlijk ook door ons en door de schoonmaakster zoals gewoonlijk 2 keer per dag grondig schoongemaakt en daarnaast nog eens extra gedesinfecteerd.

Verder installeerden we plexiglas en droegen we in ieder geval gedurende de verkoop van de verse broden van de bakker en tijdens het bereiden en serveren van onze heerlijke pizza's, frietjes en drankjes altijd een mondmasker.

Op dit informatiebulletin en via onze social media

https://www.facebook.com/campingleplo of https://www.instagram.com/campingleplo/

houden we u op de hoogte over het laatste nieuws rondom het coronavirus.

COVID-19 veel gestelde vragen

 

ALGEMENE SITUATIE

Welke maatregelen hebben we op de camping getroffen?

In overeenstemming met de voorzorgsmaatregelen van de overheid omtrent het coronavirus, hebben we de volgende maatregelen genomen:

 • Bij aankomst wordt éénmalig de "Pass Sanitaire" en identiteitsbewijs van alle gasten (18+) gecontroleerd.
 • Op diverse plaatsen hangen informatieposters. We verzoeken gasten de aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
 • Alle gasten worden verzocht gepaste afstand (1,5 meter) te houden tot andere gasten en de medewerkers van onze camping.
 • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
 • Er is desinfecterende handgel en zeep voor algemeen gebruik aanwezig in ons sanitairgebouw.
 • Er is papier en desinfectiemiddel beschikbaar op iedere wc en in het sanitairgebouw.
 • Er is een snackbarservice met mogelijkheid tot bezorgen en/of afhalen op de camping.

 

RESERVEREN

Voor elke nieuwe reservering

Voor een staanplaats
Profiteer van een lage eerste aanbetaling van 35 € met daarbij eventuele reserveringskosten. Betaal pas het restantbedrag uiterlijk 3 weken vóór aankomst.
Voor een verhuurobject
Een eerste aanbetaling van 30% met daarbij eventuele reserveringskosten. Betaal pas het restantbedrag uiterlijk 6 weken vóór aankomst.

Restitutie door Camping Le Plô na annulering van het verblijf i.v.m. Coronavirus COVID-19
 • Negatief reisadvies voor Camping le Plô, gesloten grenzen, of de camping mag geen gasten ontvangen door overheidsregels → De reservering wordt geannuleerd, er wordt 35 € aan administratiekosten in rekening gebracht en de rest van het aanbetaalde bedrag wordt teruggestort.
 • Bij overleg van een officieel bewijs van een Corona besmetting van 1 van de leden van het reisgezelschap → De reservering wordt geannuleerd, er wordt 35 € aan administratiekosten in rekening gebracht en de rest van het aanbetaalde bedrag wordt teruggestort.
 • Bij overleg van een officieel bewijs van een ziekenhuisopname door het coronavirus van een naaste → De reservering wordt geannuleerd, er wordt 35 € aan administratiekosten in rekening gebracht en de rest van het aanbetaalde bedrag wordt teruggestort.
 • Mocht een van de leden van het reisgezelschap besmet raken tijdens het verblijf dan is er geen restitutie door de camping mogelijk, gelieve hiervoor een reisverzekering af te sluiten.
Reservering aanpassen

Ieder verblijf tot twee weken voor aankomst kan kostenloos omgeboekt worden naar een andere periode in 2022. Indien er een prijsverschil is, zijn de extra kosten voor eigen rekening. Er wordt geen restitutie verstrekt indien er een negatief prijsverschil is.

Tegoedbonnen die voor het seizoen 2020 zijn uitgegeven

De tegoedbonnen die voor het seizoen 2020 zijn uitgegeven hebben een geldigheidsduur van 18 maanden. Gezien de situatie bieden wij de mogelijkheid deze bonnen te verlengen tot uiterlijk eind volgend seizoen 23-10-2022 tegen 35 € administratieve kosten.

Voor een compleet overzicht van alle versoepelde reserveringsvoorwaarden verwijzen we jullie graag naar de volgende pagina: Reserveringsvoorwaarden Camping Le Plô.

Familie Koevoets

 

Nog vragen?

Neem dan contact op met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +33563740082.

 

Samen sterk

Al meer dan 20 jaar zijn wij er voor jullie, en ook in deze tijd. Hoelang het duurt weet niemand, maar wat we wel weten is dat we deze tijd samen door kunnen komen. Pas dus goed op elkaar en blijf gezond: samen sterk!

Meningen

Tripadvisor

Zoover

Doorzoek onze site

Zoek en Boek

Facebook