EnglishFrance

 • Zwembad camping
  Zwembad camping Zwembad op de camping met peuterbad op kindercamping Frankrijk
 • Sidobre
  Sidobre Peyro Clabado in de Sidobre
 • De waard huurtent
  De waard huurtent Onze mooie De Waard Vergrote zilvermeeuw huurtent
 • Wandelen
  Wandelen Optimaal genieten van de vele wandel en fietspaden in de directe omgeving
 • Kampvuur
  Kampvuur Iedere woensdag kampvuur op de camping (samen een rondje op de tractor, hout sprokkelen, vuurtje, marshmellows braden en veel gezelligheid)
 • Peuterbad
  Peuterbad Peuterbad op de camping met waterval en glijbaantjes

Coronavirus COVID-19

We kunnen terugkijken op een heerlijke zomer 2019 en willen alle gasten die we hebben mogen ontvangen hiervoor super bedanken !!!

Het seizoen is traag op gang gekomen waarna het gelukkig wel weer gezellig druk werd. Er bleef altijd en overal genoeg plaats beschikbaar zodat de afstandregels automatisch en geheel vrijblijvend in acht genomen konden worden. Ook de bezettingsgraad van ons zwembad bleef zonder ingrijpen onder de maximale waardes van de regelgevingen. Klanten genoten van de ruimte en het vrije leven op ons platteland in de buitenlucht en onder het Franse zonnetje.

Bij de ingangen van onze openbare ruimtes hangen distributeurs met ontsmettingsgel, bij de wastafels distributeurs met zeep, op de wc's distributeurs met ontsmettingsmiddel zodat klanten zelf ook de mogelijkheid hebben om de bril met een wc-papiertje te ontsmetten. Verder werd er natuurlijk ook door ons en door de schoonmaakster zoals gewoonlijk 2 keer per dag een ronde gedaan en rond het middaguur grondig schoongemaakt.

Verder installeerden we plexiglas en droegen we in ieder geval gedurende de verkoop van de verse broden van de bakker en tijdens het bereiden van onze heerlijke pizza's en frietjes altijd een mondmasker.

Op dit informatiebulletin en via onze social media

https://www.facebook.com/campingleplo of https://www.instagram.com/campingleplo/

houden we u op de hoogte over het laatste nieuws rondom het coronavirus.

COVID-19 veel gestelde vragen

 

ALGEMENE SITUATIE

Welke maatregelen hebben we op de camping getroffen?

In overeenstemming met de voorzorgsmaatregelen van de overheid omtrent het coronavirus, hebben we de volgende maatregelen genomen:

 • Op diverse plaatsen zullen informatieposters worden opgehangen. We verzoeken gasten deze aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
 • Alle gasten worden verzocht gepaste afstand (1,5 meter) te houden tot andere gasten en de medewerkers van onze camping.
 • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
 • Er is desinfecterende handgel en antibacteriële zeep voor algemeen gebruik aanwezig in ons sanitairgebouw.
 • Er is een snackbarservice met mogelijkheid tot bezorgen en/of afhalen op de camping.

 

RESERVEREN

Voor elke nieuwe reservering

Wij bieden de mogelijkheid om uw reservering vast te leggen tegen betaling van 35 €. Deze reservering zal geldig blijven tot 14 dagen voor de geplande aankomstdatum.
Aan het eind van deze periode zullen wij jullie vragen of jullie de reservering willen doorzetten of niet.

Reservering bevestigen

 • Voor een reservering in het laagseizoen volstaat een bevestiging per mail
 • Voor een reservering in het Hoog- en Middenseizoen vragen we te bevestigen met een eindbetaling

Voor een verblijf in Hoog- en Middenseizoen : Geven wij op dat moment 13,50 € korting, de reserveringskosten gaan bij bevestiging van reservering met de tweede betaling van 35 € naar 21,50 €.
Voor een verblijf in het Laagseizoen : Geven wij op dat moment 35 € korting, de reserveringskosten worden op de eindrekening in mindering gebracht.

Reservering annuleren

 • Gedurende de période waarin het verboden is om naar de camping af te reizen i.v.m gesloten grenzen of omdat de camping geen gasten mag ontvangen → De reservering wordt geannuleerd en de aanbetaling van 35 € wordt niet terugbetaald maar gefactureerd als administratiekosten.
 • Na de période waarin het verboden is om naar de camping af te reizen i.v.m gesloten grenzen of omdat de camping geen gasten mag ontvangen → De reservering wordt geannuleerd en we passen artikel 2.3 van de algemene voorwaarden toe met 35 € administratiekosten.
 • Binnen twee weken voor de aankomstdatum → De reservering wordt geannuleerd en in zijn totaliteit gefactureerd.


Reservering aanpassen
Op het moment kan ieder verblijf tot twee weken voor aankomst kostenloos omgeboekt worden naar een andere periode in 2020. Indien er een prijsverschil is, zijn de extra kosten voor eigen rekening. Er wordt geen restitutie verstrekt indien er een negatief prijsverschil is.

 

Familie Koevoets

 

Nog steeds vragen?

Neem dan contact op met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +33563740082.

 

Samen sterk

Al meer dan 19 jaar zijn wij er voor jullie, en ook in deze tijd. Hoelang het duurt weet niemand, maar wat we wel weten is dat we deze tijd samen door kunnen komen. Pas dus goed op elkaar en blijf gezond: samen sterk!

Tripadvisor

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Zoover

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Reviews

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Doorzoek onze site

Zoek en Boek

Beschikbaarheid - Tarieven - Reserveren

Facebook