Voorzieningen


kleine camping met Zuid-Frankrijk met grootse voorzieningen!

 

Camping Kleine drie sterren privé camping in terrassen aangelegd met een mooie variatie aan bomen (parkachtig), 42 ruime staanplaatsen, 6 Chalets en 12 huurtenten.
 Staanplaatsen Mooie grote (+ 100 m2) uitgevlakte plaatsen, allen met een stroomaansluitings mogelijkheid.
 Stroomaansluiting 6 Ampère, 1300 Watt met een standaard Franse aansluiting (plaatsnummers 5 t/m 46, een stopcontact met twee gaatjes voor de plus en min en een uitstekend pinnetje voor de aarde) of met een blauwe Europese aansluiting (plaatsnummers 1 t/m 4 en 47 t/m 54). De stroomkasten zijn voor de veiligheid geheel afgesloten en staan verspreid over het terrein. Over het algemeen volstaat 20 meter kabel, maar voor sommige plaatsen kan tot 50 meter benodigd zijn.
Elektrische Auto

Uitsluitend opladen op de 2 oplaadpunten die daarvoor gemaakt zijn, elk 16 Ampère tegen een vergoeding van 0,50 € per kWh. Even melden bij de receptie, bedankt!

Sanitair

Centraal op het terrein gelegen

Binnen: 7 douches, 1 gehandicapten voorziening / familie douche, totaal 7 wc's (voorzien van wc papier), 6 urinoirs, 18 wastafels.

Buiten: 6 afwastafels met dubbele afwasbakken, 2 wastafels voor kleding, leegbak voor chemische toiletten

 Zwembad

Openingstijden: 10:30 - 20:00 (7 dagen per week zonder onderbreking)
natuurlijk willen we tevens een goede waterkwaliteit garanderen, daarom sluiten we het niet uit dat hiervoor het zwembad bij uitzondering langer gesloten kan zijn (Seizoen 2016 is het zwembad bijvoorbeeld door een incident 1 keer in het hoogseizoen tot 11:45 gesloten geweest)

Het zwembad is 11 meter lang, 6 meter breed en met een vlakke bodem op 1,30 meter diep.

Het kleuterbad is een ovaal bad van 5 meter breed en 8 meter lang met drie glijbaantjes en een waterspeelbakje die overloopt met een watervalletje in het bad.

(strakke zwemkleding verplicht / shorts verboden)

Het terras is erg ruim en voorzien van heerlijke ligstoelen en mooie grote parasols, er is zelfs een heus lounge terras.

Alles is volgens normen omheind met een veiligheidstoegangshekje die kleine kinderen niet zelf open kunnen maken (natuurlijk blijft iedere ouder verantwoordelijk voor zijn eigen kinderen want op het zwembad is geen toezicht)

Brood

In het hoogseizoen kunnen er broodjes besteld worden, de volgende morgen liggen deze dan lekker vers gebakken door de echte bakker voor jullie klaar vanaf half negen s'ochtens. Buiten het seizoen komt het bakkertje met haar busje langs in het dorp of kunnen jullie broodjes kopen bij een van de bakkertjes in Brassac (5 km).

Receptie

Openingstijden: 8:30 - 12:00 en 14:00 - 21:00 (gesloten tussen twaalf en twee)

Naast de verse broodjes kun je hier ijsjes, frisdrank, koele biertjes, melk, wijn, kaarten, en enkele streekproducten kopen. Ook de vriesblokken kunnen ingevroren worden (0,50 € per wissel).

Verder hebben we veel folders en ideetjes voor jullie klaar liggen.

Afhaal snack

Vanaf 18:00 uur s'avonds maken wij lekkere frietjes met frikandellen, kroketten, kipnuggets en/of een lekkere pizza voor jullie klaar.

Speelplaats

Ruim van opzet, 2 méga trampolines met veiligheidsnetten, speciale kinderspeelplaats voor de kleintjes met zandbakken, schommels, glijbaantje, speelhuisje, enzovoort. Daarnaast een veld om te voetballen, volleybal, basketbal en tafeltennistafel.

Recreatieruimte

Een gezellige recreatieruimte met zitje, open haard, spelletjes, bibliotheek, klein biljard, voetbaltafel, sjoelen, etc.

Huisdieren

Huisdieren zijn welkom op de camping, mits aangelijnd.  En in het bezit van een geldig paspoort / vaccinaties !

In onze verhuurtenten accepteren wij geen huisdieren i.v.m. allergieën.

In onze caravan worden dieren wel geaccepteerd.

Parkeren

Auto's mogen op de eigen kampeerplaats geparkeerd worden, er is overigens ook de mogelijkheid de auto op een groot veld direct voor de camping te parkeren.

Poort

De toegangspoort van de camping wordt om 22:30 gesloten voor al het gemotoriseerde verkeer, hij wordt om 8 uur s'ochtens weer geopend.

Koelkast / Koelblokken

Wij hebben hele nette tafelmodel koelkasten met vriesvakje te huur, deze worden in uw eigen tent geplaatst.

Daarnaast is het mogelijk om koeltabletten of flessen water op de receptie in te laten vriezen, hiervoor vragen wij 0,50 € per wissel.

Internet / Wifi

Wij hebben gratis wifi beschikbaar over een groot deel van het terrein. Bij de receptie zijn inlogcodes te verkrijgen.

Wasmachine / Droger

Bij de receptie zijn muntjes te koop voor de wasmachine en droger. Voor het wassen kunt u zelf vloeibaar wasmiddel meenemen of bij ons een wasbolletje kopen. Het zijn professionele machines (wassen 30 min / drogen 45 min).

Zwembaden in de omgeving

Brassac (5 km) - Openlucht zwembad.

Castres (21 km) - Groot overdekt zwembad met glijbaan, duikplank, bubbelbaden, peuterbad met glijbaantje. Groot buitenbad, met meerdere glijbanen, peuterbad en ligweide.

Lacaune (26 km) - Overdekt thermaal zwembad met peuterbad, bubbelbad, fitness, jacuzzi, sauna en nordic stoombad. Buitenbad met kinderbad, glijbanen en ligweide.

Meer informatie op over de camping in Zuid-Frankrijk met zwembad in de omgeving

 

Zwemmen in de natuur

Natuurlijk zijn er in de omgeving vele bergriviertjes waarin je afkoeling kan zoeken en dammetjes bouwen.

Daarnaast zijn er verschillende meren:

Lac St. Peyres (15 min) - Een mooi stuwmeer wat niet zo toeristisch is en waar je rustige plekjes kan vinden.

Lac de la Raviège (30 min) - Een groot toeristisch stuwmeer met ligweides, strand, verhuur van kano's, bootjes, waterfietsen, etc.

Buitensport

Paardrijden in Zuid-Frankrijk - Verschillende mogelijkheden in de buurt, dwars door de schitterende natuur en bossen.

Fietsen en mountainbiken - Tal van mogelijkheden, teveel om op te noemen, hier alvast een greep uit de beschikbare routes en op de receptie kunnen we jullie verder informeren.

Wandelen en hardlopen - Tal van mogelijkheden, teveel om op te noemen hier alvast een greep uit de beschikbare routes in Zuid-Frankrijk, op de receptie kunnen we jullie verder informeren.

Watersport - zeilen, waterfietsen, kanoën, windsurfen, zwemmen en wandelen. Op verzoek kunnen wij reserveringen voor je maken.

Volledig ingerichte Huurtent Wilt u wel de charme van het kamperen meemaken, maar geen gesjouw met een tent en allerlei kampeerspullen en geen gedoe met het opzetten? Dan hebben wij dat al voor u gedaan! Geniet direct van een comfortabele nieuwe De Waard huurtent compleet ingericht voor 6 personen of huur een luxe Karsten oppompbare tent voor 4 personen, hij staat van de zomer voor u klaar!
Een mooie caravan huren, dan kan dit ook! We hebben een mooie 4 persoons- caravan voor u klaar staan.

Staanplaatsen

staanplaatsen

De Waard huurtent

Kleuterbad

kleuterbad op de camping

Speeltuintje

speeltuin op de camping in Zuid-Frankrijk

Karsten huurtent