ECO-Lodge VIP


Glamping in een duurzaam chalet van alle gemakken voorzien !!!
panorama de waard huurtent Frankrijk
Een mooie Eco-Lodge VIP voor maximaal 5 personen nieuw op onze camping vanaf 2021 en 2023 !

Een houten chalet op palen, stijlvol gecombineerd met tentdoek, deze Eco-Lodge associeerd natuur, duurzaamheid en comfort. Gebouwd met natuurlijke, duurzame materialen, welke perfect integreren in de geweldige natuur.

Intérieur Eco Lodge VIPMet een woonoppervlak van totaal 32 m², verdeeld over een woonkamer met bar en open keuken, 1 badkamer en een aparte WC en 2 slaapvertrekken beschikt u over een ruime binnenruimte. Binnen is het hout heel sfeervol afgewisseld met beige gekleurd tentdoek. De grote tuindeuren geven toegang tot een ruim terras van 11 m², gedeeltelijk overdekt, waar je heerlijk kan genieten van de natuur om je heen.Terrasse Eco Lodge VIP

Het chalet lijkt op een grote safaritent, maar net even wat luxer !!! Alle ruimtes zijn electrisch verwarmd, voor een optimaal comfort ook in het voor- en na-seizoen!

De ouderlijke  slaapkamer is voorzien van een groot tweepersoons bed van 1,4 bij 1,9 meter en een grote kledingkast. In de tweede slaapkamer staan twee éénpersoonsbedden van 80cm bij 1,9 meter en er is nog een extra hoogslaper, dwars tegen de achtermuur van de kamer van 80 cm bij 1,9 meter. Ook in deze kamer staat een kast voor alle kleding en eventuele persoonlijke spullen.

Er is een aparte WC en een verwarmde badkamer met douche en wastafel, denk eraan zelf haddoeken en badlakens mee te nemen, deze zijn niet voorzien!

Verder beschikt het chalet over een open keuken met leuke bar. De keuken is voor het optimale genot en comfort uitgerust met een afwasmachine en een grote koelkast met vriezer. De woonkamer heeft een lekkere hoekbank met kussens, waar jullie s'avonds voldaan in weg kunnen zakken ;o)

Samibois plan EcoLodge VIP

Dit alles geplaatst in een kader van rust, ruimte en een natuurlijke omgeving in Zuid-Frankrijk zal mede positief bijdragen het proces van uw onthaasting en het afschudden van de dagelijkse beslommeringen succesvol te maken.

 

Standaard huurprijs:
vanaf 57,86 €/p.nacht in het laagseizoen
klik op reserveren voor actuele huurprijzen en aanbiedingen !!!