ECO-Lodge Manyara 34m²


Glamping in een duurzaam chalet van alle gemakken voorzien !!!
Eco-Lodge Manyara voor 4 personen 2 badkamers
Een mooie Eco-Lodge Manyara voor maximaal 4 personen nieuw op onze camping voor het seizoen 2021 !

Een houten chalet, stijlvol gecombineerd met tentdoek, deze Eco-Lodge associeerd natuur, duurzaamheid en comfort. Gebouwd met natuurlijke, duurzame materialen, welke perfect integreren in de geweldige natuur.

Intérieur Eco Lodge VIPMet een woonoppervlak van totaal 34 m², verdeeld over een woonkamer met open keuken, 2 badkamers en een aparte WC en 2 slaapvertrekken beschikt u over een ruime binnenruimte. Binnen is het hout heel sfeervol afgewisseld met beige gekleurd tentdoek. De grote tuindeuren geven toegang tot een royaal terras, gedeeltelijk overdekt, waar je heerlijk kan genieten van de natuur om je heen.Terrasse Eco Lodge VIP

Het chalet is compleet geisoleerd en alle ruimtes zijn electrisch verwarmd, voor een optimaal comfort ook in het voor- en na-seizoen!

De ouderlijke  slaapkamer is voorzien van een groot tweepersoons bed van 1,6 bij 2 meter en een kledingkast. In de tweede slaapkamer staan twee éénpersoonsbedden van 80cm bij 1,9 meter. Ook in deze kamer staat een kast voor alle kleding en eventuele persoonlijke spullen.

Er is een aparte WC en twee verwarmde badkamers met douche en wastafel, denk eraan zelf haddoeken en badlakens mee te nemen, deze zijn niet voorzien!

Verder beschikt het chalet over een open keuken gericht naar het royale terras. De keuken is voor het optimale genot en comfort uitgerust met een afwasmachine en een grote koelkast met vriezer. De woonkamer heeft een lekkere bank met kussens, waar jullie s'avonds voldaan in weg kunnen zakken ;o)

Samibois plan EcoLodge VIP

Dit alles geplaatst in een kader van rust, ruimte en een natuurlijke omgeving in Zuid-Frankrijk zal mede positief bijdragen het proces van uw onthaasting en het afschudden van de dagelijkse beslommeringen succesvol te maken.

 

Standaard huurprijs:
vanaf 64,29 €/p.nacht in het laagseizoen
klik op reserveren voor actuele huurprijzen en aanbiedingen !!!