Kleine camping Zuid-Frankrijk met zwembad


Kamperen op een kleine gezellige familiecamping in Zuid-Frankrijk

staanplaatsen met mooi uitzicht op de kleine camping Zuid-FrankrijkEcht kamperen op Camping Le Plô in Zuid Frankrijk, de Tarn, de Midi-Pyreneeën en natuurpark de Haut Languedoc. Er is volop ruimte en u heeft een geweldig uitzicht over de mooie groene omgeving. De camping is uniek vanwege zijn parkachtige aanleg met een grote variatie aan bomen en schitterende overzichtelijke indeling (plattegrond).

Camping Le Plô is een kleine camping met grootse voorzieningen, op de foto hieronder bijvoorbeeld ons zwembad (6 meter breed, 11 meter lang en 1,35 meter diep) en tevens hebben we een schitterend pierenbad (ovaal; 5 meter breed en 8 meter lang) ter beschikking met kleine glijbaantjes en een watervalletje. (strakke zwemkleding verplicht / shorts verboden).

Groot zwembad met apart pierenbad met glijbaantjes op onze kleine camping

 

 

Ontspanningsruimte met baby foot, biljard, spelletjes en leesboeken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder treft u vele andere faciliteiten voor een groot vermaak! In het bijgebouw vind u een ontspanningsruimte met tafelvoetbal en spelletjes. De gasten kunnen hier ongedwongen genieten van een boek met een kop thee of wat lekkers.

Geniet op het sportveld van de twee reuze trampolines voor groot en klein! Voetballen, basketballen, volley, etc. wij zijn altijd te vinden voor een toernooi georganiseerd door de kinderen. En voor de kleintjes hebben we een speciaal speelparkje gemaakt waar ze samen in alle veiligheid kunnen vertoeven.

sportveld bij de camping

Kleine receptie waar we u ontvangen

Was- en afwasbakken aan de buitenkant van het sanitair

De receptie op de foto links hiernaast, ligt tegen het woonhuis aan, hier bevind zich een bel die wij op verschillende plaatsen kunnen horen zodat we u snel hulp kunnen bieden. Bij onze receptie kunt u in het midden- en hoogseizoen iedere dag vers brood bestellen en vanaf 18 uur een lekkere Hollandse snack en/of pizza. Verder verkopen we enkele kleine spulletjes, denk aan lekkere ijsjes, wijn, melk, snoep en ansichtkaarten. Hier kunt u dan meteen uw koelelementen in laten vriezen en wilt u het wat luxer maken dan huurt u gewoon een koelkast ter plekke! Tevens hebben wij inmiddels al bergen aan informatie over de omgeving opgespaard waar u altijd vrijblijvend in kan komen neuzen. Voor de receptie kunt u gezellig een drankje nuttigen op ons terras onder de stralende Zuid-Franse zon.

Schoon sanitair op onze camping

 

Het bijgebouw van de kleinschalige camping staat centraal op het terrein, waarin de toiletten, wasbakken, douches, wasmachine en droger en de ontspanningsruimte voor de gasten zijn ondergebracht. Op de foto's wordt u een indruk gegeven van de kwaliteit van de verzorging, dagelijks wordt het gebouw 1 keer grondig schoongemaakt en daarnaast nog minimaal 1 keer nagelopen.

De douches zijn gratis en worden bediend met een drukknop. Met een druk op deze knop krijgt u een paar minuten lekker warm water op een zelf regelbare temperatuur. Verder is er een familie/invaliden-ruimte met de mogelijkheid kleine kinderen te verschonen en te douchen of in bad te zetten.handicap

WC voorzien van wc papier op onze camping

 

 

Halfschaduw, schaduw of zonnige grote staanplaatsen 

De camping heeft de beschikking over 60 grote plaatsen, variërend vanaf 90 m² tot 155 m² (plattegrond van de camping). Doordat het gehele terrein zachtglooiend afloopt, en voor de staanplaatsen mooie rechte terrassen zijn aangelegd, is er een mooi open en overzichtelijk geheel gecreëerd. En de schitterende variëteit aan bomen maakt het helemaal af en zorgt voor een voldoende hoeveelheid aan schaduw. De campingplaatsen zijn allemaal genummerd met echt graniet uit de Sidobre en niet gescheiden met lelijke heggen, maar lekker open en ruimtelijk.

Aansluitingen op het lichtnet zijn beschikbaar op alle terrassen met een strekte van 6 Ampère, goed voor ongeveer 1380 Watt (Franse aansluiting, twee gaatjes en een pinnetje in het midden voor de aarde / Of op het nieuwe gedeelte achter het sanitair met de blauwe europese aansluitingen). Het terrein is verder minimaal belicht, om optimaal te kunnen genieten van onze schitterende sterrenhemel. In het begin van elk pad staat een laag lampje en het sanitairgebouw is goed verlicht, zodat u altijd uw weg kan vinden in het donker.

ruime staanplaatsen op onze kleine camping

Verder vindt u zo hier en daar op het terrein verspreid wat waterkraantjes. Zodat u nooit ver hoeft te lopen om uw watervoorraad bij te vullen of om uw handen te wassen. Al het water op de Camping is bronwater van de gemeente, dus heerlijk drinkbaar!

Om het comfort te vergroten verhuren wij onze huurtenten, Karsten of De Waard, een huurcaravan, koelkasten, kampeerbabybedjes, babystoeltjes, mountainbikes, skelters, etc etc. Kijk voor meer informatie op de verhuurpagina.

Kortom als je houdt van kleinschalig kamperen met je tent, caravan of camper in Frankrijk op een leuke kleine kindvriendelijke camping, en zoekt naar rust en ruimte in een mooie natuurlijke groene omgeving dan ben je hier op de goede plek.