EnglishFrance

 • Zwembad camping
  Zwembad camping Zwembad op de camping met peuterbad op kindercamping Frankrijk
 • Sidobre
  Sidobre Peyro Clabado in de Sidobre
 • De waard huurtent
  De waard huurtent Onze mooie De Waard Vergrote zilvermeeuw huurtent
 • Wandelen
  Wandelen Optimaal genieten van de vele wandel en fietspaden in de directe omgeving
 • Kampvuur
  Kampvuur Iedere woensdag kampvuur op de camping (samen een rondje op de tractor, hout sprokkelen, vuurtje, marshmellows braden en veel gezelligheid)
 • Peuterbad
  Peuterbad Peuterbad op de camping met waterval en glijbaantjes

Kleine kindvriendelijke camping Frankrijk

Zoeken jullie een kleine kindvriendelijke camping in Frankrijk met zwembad, peuterbad, ruime staanplaatsen en mooie tenten te huur? Zijn jullie gek op activiteiten met het hele gezin of alleen voor de kinderen? Houden jullie van zuivere lucht en rust, van wandelen of fietsen, en van avontuurlijke uitjes? Genieten jullie van de natuur en zijn jullie kampeerders die zoeken naar een groene, kleine camping met rustige, grote staanplaatsen? Een gezellige kleine kindvriendelijke camping met Nederlandse eigenaars, zonder stacaravans? Kies dan voor Camping Le Plo!

Kindvriendelijke Campingkampvuur kindvriendelijke camping frankrijk

Richard en Kristel verwelkomen jullie graag op hun zachtglooiende campingterrein met vlakke terrassen zonder heggen, wat een mooi open en overzichtelijk geheel creëerd. Een geweldige variëteit aan bomen maakt het geheel helemaal af en zorgt voor een voldoende hoeveelheid aan schaduw op warme zomerdagen. Er zijn 50 ruime staanplaatsen en 12 staanplaatsen zijn voorzien van mooie huurobjecten; geen stacaravan en huisjes, maar hier huur je onder echte kampeerders een schitterende De Waard of De Waard huurtent helemaal ingericht!

 • 50 grote staanplaatsen
 • Zwembad (1,35m diep) met apart peuterbad en zonneterras, omheining en toegangspoortje met kinderbeveiliging.
 • Trampolines met veiligheidsnetten
 • Aparte speeltuin voor kleine kinderen
 • Beperkte animatie

Wij doen er alles aan om jullie vakantie tot een succes te maken, iedereen wordt persoonlijk ontvangen, er is uitgebreide toeristische informatie beschikbaar en we staan iedereen bij in de eigen Nederlandse taal. De kinderen kunnen s'ochtens jullie verse broodjes bij ons op komen halen en wij helpen ze als ze een leuke activiteit willen organiseren!

Er is een groot speelveld met klimrek, schommel en glijbaan, een voetbalveldje met baskets en volleybalnet. Voor kleine kinderen een apart omheind speeltuintje met zandbak, schommels, speelhuisje, enz. Er zijn trampolines met veiligheidsnetten en er is een mooi zwembad met een gescheiden peuterbad voor de kleinste kinderen.

Verder kunnen kinderen hutten bouwen in het bos achter de camping! Hier halen we 1 keer in de week samen met de kinderen op de tractor hout voor het kampvuur. Na het sprokkelen steken we het vuur aan en braden heerlijke marshmellows voor een onvergetelijke avond!!

Camping Zuid-Frankrijk

De kindvriendelijke camping in Frankrijk, is gelegen in de Tarn, in de Midi-Pyreneeën en in het natuurpark de Haut Languedoc. Aan de rand van het kleine dorpje Le Bez, ver van drukke wegen en geluidsoverlast! Hier kunnen jullie genieten van de natuur: de zonnebloemvelden en de wijngaarden, de riviertjes en de meren, mooie uitgestrekte wouden, vele lieflijke valleitjes en heidevelden, grotten en beboste hoogvlaktes. De camping ligt in het middelgebergte van de zuidelijke uitlopers van het Centraal Massief, omringt door de Monts de Lacaune en het massief van de Caroux-Espinouse, de Montagne Noir en de Sidobre.

De leukste uitstapjes met de kinderen

 • De Sidobre, met zijn enorme facinerende rotspartijen, uniek in Europa, waar je heerlijk kan wandelen, een groot avontuur voor kinderen die kunnen klimmen en klauteren op de enorme granieten rotsen.
 • Castres, bekend om zijn Goya en Jean Jaurès muséum, een mooi centrum en een leuke rondvaart in een houten schuit naar het park Gourjade.
 • Albi, op de werelderfgoedlijst van de UNESCO met zijn schitterende binnenstad en de unieke Sainte-Cécile kathedraal.
 • Carcassonne, de grootst bewaarde vestingstad van Europa! Indrukwekkend en toeristisch!
 • De middelandse zee op 100km afstand.
 • Vele Authentieke dorpjes in de omgeving om van het echte Franse leven te genieten.
 • Dierentuin, Touwklimparken en kanoen!
 • En natuurlijk de geweldige Natuur en Landschappen om onze kindvriendelijke camping Frankrijk.

Kortom als je houdt van kleinschalig kamperen met je tent, caravan of camper in Frankrijk op een leuke kleine kindvriendelijke camping met grote staanplaatsen, en zoekt naar rust in een groene natuurlijke omgeving dan verwelkomen wij jullie graag vanaf 1 mei tot 19 oktober, ons zwembad is open van 15 juni tot 15 september en de Nederlandse snacks zijn beschikbaar gedurende dezelfde periode.

Reserveer NU voor 35 €

 

Voor iedere nieuwe reservering willen wij, Richard & Kristel als eigenaren van Camping Le Plô, jullie via deze weg een oplossing bieden om zonder al te veel risico toch alvast lekker jullie staanplaats, huurtent of huurcaravan te kunnen vastleggen op onze camping deze zomer!!!

Vanaf nu kun je een optie nemen op een staanplaats, huurtent of huurcaravan. De kosten hiervoor zijn 35 € die wij direct in rekening brengen, in ruil hiervoor houden wij de staanplaats, huurtent of huurcaravan voor jullie gereserveerd tot 14 dagen voor de geplande aankomstdatum.

Op ieder moment, tot het einde van de optietermijn, aan jullie de keuze of jullie de optie omzetten in een reservering door een betaling te voldoen.

Op ieder moment, en uiterlijk aan het einde van de optietermijn kunnen jullie ook vrijblijvend kiezen om te annuleren.

In beide gevallen worden de kosten van de optie in rekening gebracht, daarintegen komen de reserveringskosten van 13,50 € bij de keuze van een reservering te vervallen (eigenlijk kost deze optie jullie dus feitelijk 21,50 €, veel goedkoper dan een annuleringsverzekering en effectief ook nu met COVID-19).

Aan het einde van de optietermijn (uiterlijk 2 weken voor aankomst) vervalt de optie als jullie geen keuze maken.

Als 14 dagen voor aankomst ook het restbedrag wordt overgeboekt en jullie besluiten te annuleren dan is er geen recht meer op restitutie van de aanbetaalde bedragen met uitzondering van de volgende situaties:

 • Als wij als camping jullie niet kunnen ontvangen omdat we bijvoorbeeld door de overheid onze poorten weer moeten sluiten.
 • Als jullie niet kunnen afreizen naar de camping door bijvoorbeeld gesloten grenzen.
 • Of als één van de leden van jullie reisgezelschap besmet is geraakt met het coronavirus (restitutie alleen mogelijk door overleg van een schriftelijk bewijs)

In deze laatste drie situaties zullen wij het gehele aanbetaalde bedrag terugstorten minus 35 € administratiekosten.

Wij denken dat we hiermee een heel schappelijke reserverings en meteen ook een annuleringsmogelijkheid te créeren zodat we met z'n allen deze zomer weer kunnen gaan genieten op Camping Le Plô!

Om dit mogelijk te maken hebben we onze algemene voorwaarden versoepeld, voor meer informatie klik op de volgende button Algemene voorwaarden

Om direct te reserveren klik op de volgende button RESERVEREN

Voor meer informatie over het Corona Virus COVID-19 en bestaande reserveringen klik op de volgende button Corona Virus COVID-19

 

karsten huurtent
Karsten huurtent
 

Tent huren; Wij hebben schitterende opblaasbare Karsten tenten zoals hierboven op de foto te huur op de camping. Of ga je meer voor de charme van een grote De Waard huurtent?

 • Huur nu in het hoogseizoen een mooie Karsten huurtent voor 60 € per nacht inclusief beddengoed en zonder reserveringskosten !!!

Wij hebben ook nog een vierpersoons Caravan te huur of een mooie De Waard huurtent voor maximaal 6 personen !!!

Klik voor meer informatie op de verhuur button.

Of lees meer over de camping:

Read More

Tripadvisor

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Zoover

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Reviews

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Doorzoek onze site

Zoek en Boek

Beschikbaarheid - Tarieven - Reserveren

Facebook

Over Camping Le Plô

Anwb

anwb

Acsi

acsi

Alan Rogers

alan rogers logo

Routard

routard