EnglishFrance

 • Zwembad camping
  Zwembad camping Zwembad op de camping met peuterbad op kindercamping Frankrijk
 • Sidobre
  Sidobre Peyro Clabado in de Sidobre
 • De waard huurtent
  De waard huurtent Onze mooie De Waard Vergrote zilvermeeuw huurtent
 • Wandelen
  Wandelen Optimaal genieten van de vele wandel en fietspaden in de directe omgeving
 • Kampvuur
  Kampvuur Iedere woensdag kampvuur op de camping (samen een rondje op de tractor, hout sprokkelen, vuurtje, marshmellows braden en veel gezelligheid)
 • Peuterbad
  Peuterbad Peuterbad op de camping met waterval en glijbaantjes

Camping Tarn Frankrijk

Zoeken jullie een kleine camping in de Tarn, in Zuid Frankrijk, met een mooi zwembad, peuterbad, grote staanplaatsen of schitterende ingerichte huurtenten? Houden jullie van wandelen en fietsen, van uitdagende trektochten, van rust en zuivere lucht? Genieten jullie van natuur, van prachtige valleien, meren en kabbalende riviertjes? Kamperen jullie graag op een groene, kleinschalige kindvriendelijke camping met ruime, rustige staanplaatsen. Een kleine camping zonder stacaravans, waar echt kamperen nog in een hoog vaandel staat? Een camping met Nederlandse eigenaars? Dan bent u hier in de Tarn op het juiste adres bij camping Le Plô.

Camping Tarncamping Tarn Frankrijk foto

Camping Le Plô ligt in het departement de Tarn, in de regio Midi-Pyreneeën aan de rand van de Languedoc-Roussillon. Omringt door de Sidobre, Monts de Lacaune, de Montagne Noir en het massief van de Caroux-Espinouse ligt de camping in het regionaal natuurgebied de Haut Languedoc.

In het park de Haut-Languedoc komen natuurlijk erfgoed en een karakteristieke regio samen, voor alle natuurliefhebbers. Hier bepalen mooie groene valleien en kabbalende riviertjes, zonnebloemvelden en wijngaarden, uitgestrekte wouden, lieflijke valleitjes en heidevelden, grotten en beboste hoogvlaktes, meren en dorpjes het fraaie gezicht van het landschap. Hier vind je verschillende beschermde diersoorten, zoals de havikarend, de otter, de moeflon, de genetkat en de vleermuis. Maar ook verschillende beschermde plantensoorten, zoals de gele sierui, orchideeën en zonnedauw. Hier is het genieten van de natuur: Een camping in de Tarn, in Frankrijk, om te ontdekken!

De leukste uitjes in Tarn

Leuke uitjes vanuit de camping zijn bijvoorbeeld:

 • De Sidobre, facinerend met z'n enorme rotsen van graniet, uniek in Europa, waar je heerlijk kan wandelen, zelfs met kleine kinderen die lekker kunnen klauteren en klimmen op de rotspartijen.
 • Castres, bekend van zijn Goya en Jean Jaurès muséum en zijn mooie binnenstad. Maak hier een leuke rondvaart en bezoek het park Gourjade.
 • Albi, aan de rivier de Tarn, sinds juli 2010 op de UNESCO-werelderfgoedlijst met zijn kathedraal (het grootste bakstenen gebouw ter wereld) en zijn schitterende binnenstad.
 • Carcassonne, de grootst bewaarde vestingstad van Europa! Geweldig kasteel!
 • Vele Authentieke Franse dorpjes.
 • En natuurlijk de indrukwekkende Natuur en mooie Landschappen om onze camping Tarn Frankrijk.

Kortom; Als je wilt kamperen op een kleine camping in de Tarn met je eigen tent, in een huurtent, caravan of camper in Zuid-Frankrijk, met zwembad, peuterbad en grote staanplaatsen, en je bent op zoek naar rust en een mooie natuurlijke omgeving, dan verwelkomen we jullie graag van 1 mei tot 19 oktober, het zwembad is geopend vanaf 15 juni tot en met 15 september en de snacks zijn beschikbaar gedurende dezelfde periode.

Wij verwelkomen jullie graag op onze camping in Tarn!

Reserveer NU voor 35 €

 

Voor iedere nieuwe reservering willen wij, Richard & Kristel als eigenaren van Camping Le Plô, jullie via deze weg een oplossing bieden om zonder al te veel risico toch alvast lekker jullie staanplaats, huurtent of huurcaravan te kunnen vastleggen op onze camping deze zomer!!!

Vanaf nu kun je een optie nemen op een staanplaats, huurtent of huurcaravan. De kosten hiervoor zijn 35 € die wij direct in rekening brengen, in ruil hiervoor houden wij de staanplaats, huurtent of huurcaravan voor jullie gereserveerd tot 14 dagen voor de geplande aankomstdatum.

Op ieder moment, tot het einde van de optietermijn, aan jullie de keuze of jullie de optie omzetten in een reservering door een betaling te voldoen.

Op ieder moment, en uiterlijk aan het einde van de optietermijn kunnen jullie ook vrijblijvend kiezen om te annuleren.

In beide gevallen worden de kosten van de optie in rekening gebracht, daarintegen komen de reserveringskosten van 13,50 € bij de keuze van een reservering te vervallen (eigenlijk kost deze optie jullie dus feitelijk 21,50 €, veel goedkoper dan een annuleringsverzekering en effectief ook nu met COVID-19).

Aan het einde van de optietermijn (uiterlijk 2 weken voor aankomst) vervalt de optie als jullie geen keuze maken.

Als 14 dagen voor aankomst ook het restbedrag wordt overgeboekt en jullie besluiten te annuleren dan is er geen recht meer op restitutie van de aanbetaalde bedragen met uitzondering van de volgende situaties:

 • Als wij als camping jullie niet kunnen ontvangen omdat we bijvoorbeeld door de overheid onze poorten weer moeten sluiten.
 • Als jullie niet kunnen afreizen naar de camping door bijvoorbeeld gesloten grenzen.
 • Of als één van de leden van jullie reisgezelschap besmet is geraakt met het coronavirus (restitutie alleen mogelijk door overleg van een schriftelijk bewijs)

In deze laatste drie situaties zullen wij het gehele aanbetaalde bedrag terugstorten minus 35 € administratiekosten.

Wij denken dat we hiermee een heel schappelijke reserverings en meteen ook een annuleringsmogelijkheid te créeren zodat we met z'n allen deze zomer weer kunnen gaan genieten op Camping Le Plô!

Om dit mogelijk te maken hebben we onze algemene voorwaarden versoepeld, voor meer informatie klik op de volgende button Algemene voorwaarden

Om direct te reserveren klik op de volgende button RESERVEREN

Voor meer informatie over het Corona Virus COVID-19 en bestaande reserveringen klik op de volgende button Corona Virus COVID-19

 

karsten huurtent
Karsten huurtent
 

Tent huren; Wij hebben schitterende opblaasbare Karsten tenten zoals hierboven op de foto te huur op de camping. Of ga je meer voor de charme van een grote De Waard huurtent?

 • Huur nu in het hoogseizoen een mooie Karsten huurtent voor 60 € per nacht inclusief beddengoed en zonder reserveringskosten !!!

Wij hebben ook nog een vierpersoons Caravan te huur of een mooie De Waard huurtent voor maximaal 6 personen !!!

Klik voor meer informatie op de verhuur button.

Of lees meer over de camping:

Read More

Tripadvisor

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Zoover

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Reviews

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Doorzoek onze site

Zoek en Boek

Beschikbaarheid - Tarieven - Reserveren

Facebook

Over Camping Le Plô

Anwb

anwb

Acsi

acsi

Alan Rogers

alan rogers logo

Routard

routard