EnglishFrance

 • Zwembad camping
  Zwembad camping Zwembad op de camping met peuterbad op kindercamping Frankrijk
 • Sidobre
  Sidobre Peyro Clabado in de Sidobre
 • De waard huurtent
  De waard huurtent Onze mooie De Waard Vergrote zilvermeeuw huurtent
 • Wandelen
  Wandelen Optimaal genieten van de vele wandel en fietspaden in de directe omgeving
 • Kampvuur
  Kampvuur Iedere woensdag kampvuur op de camping (samen een rondje op de tractor, hout sprokkelen, vuurtje, marshmellows braden en veel gezelligheid)
 • Peuterbad
  Peuterbad Peuterbad op de camping met waterval en glijbaantjes

Camping Frankrijk Nederlandse eigenaar

Bent u op zoek naar een kleine en gezellige rustieke camping met zwembad en ingerichte huurtenten in Zuid Frankrijk? Houdt u van wandelen, fietsen, zwemmen, van avontuurlijke trektochten, van zuivere lucht en rust? Geniet u van een ongerepte natuur, prachtige valleien en vergezichten die elk jaargetijde van kleur veranderen? Bent u een kampeerder die graag kampeert op een kleine groene camping met grote, rustige campingplaatsen met Nederlandse eigenaar? Dan bent u bij Richard en Kristel op juiste camping.

Camping in Zuid-Frankrijk

Echt kamperen op Camping Le Plô in Zuid Frankrijk, de Tarn, de Midi-Pyreneeën en natuurpark de Haut Languedoc. Genieten van de natuur: riviertjes en meren, lieflijke valleitjes, uitgestrekte wouden en heidevelden, beboste hoogvlaktes, zonnebloemvelden en grotten. Camping Frankrijk Nederlandse eigenaar in de Tarn en de Sidobre. Een camping in Frankrijk in een echt gebied om te ontdekken voor het hele gezin in het hoogseizoen en voor rustzoekers in het laagseizoen.

Nederlandse eigenaarCamping Frankrijk Nederlandse eigenaar

Wij, Richard & Kristel, Nederlandse eigenaars van Camping Le Plo, hopen jullie te mogen verwelkomen op onze kleine camping in Zuid Frankrijk. Als Nederlandse eigenaars ontvangen we jullie zonder taalproblemen, we verwijzen jullie met plezier naar de beste restaurantjes, we geven jullie tips voor de leukste wandelingen, activiteiten en uitstapjes. Mocht er onverhoopt iets mis gaan tijdens de vakantie, wij staan altijd klaar voor onze gasten!! Ook de kinderen genieten op en top zonder taalbarrière als ze s'ochtens de verse broodjes komen halen op de receptie, bij het kampvuur en als ze een sport of spel activiteit organiseren! Ze maken makkelijker contact omdat er altijd vele andere nederlandse en belgische kinderen zijn.

Trekpleisters in de buurt

De grootste trekpleisters buiten onze camping in Frankrijk zijn:

Wij verwelkomen jullie vanaf 1 mei tot 19 oktober, het zwembad is open vanaf 15 juni tot 15 september en de pizza's, frietjes en snacks zijn beschikbaar gedurende dezelfde periode.

Reserveer NU voor 35 €

 

Voor iedere nieuwe reservering willen wij, Richard & Kristel als eigenaren van Camping Le Plô, jullie via deze weg een oplossing bieden om zonder al te veel risico toch alvast lekker jullie staanplaats, huurtent of huurcaravan te kunnen vastleggen op onze camping deze zomer!!!

Vanaf nu kun je een optie nemen op een staanplaats, huurtent of huurcaravan. De kosten hiervoor zijn 35 € die wij direct in rekening brengen, in ruil hiervoor houden wij de staanplaats, huurtent of huurcaravan voor jullie gereserveerd tot 14 dagen voor de geplande aankomstdatum.

Op ieder moment, tot het einde van de optietermijn, aan jullie de keuze of jullie de optie omzetten in een reservering door een betaling te voldoen.

Op ieder moment, en uiterlijk aan het einde van de optietermijn kunnen jullie ook vrijblijvend kiezen om te annuleren.

In beide gevallen worden de kosten van de optie in rekening gebracht, daarintegen komen de reserveringskosten van 13,50 € bij de keuze van een reservering te vervallen (eigenlijk kost deze optie jullie dus feitelijk 21,50 €, veel goedkoper dan een annuleringsverzekering en effectief ook nu met COVID-19).

Aan het einde van de optietermijn (uiterlijk 2 weken voor aankomst) vervalt de optie als jullie geen keuze maken.

Als 14 dagen voor aankomst ook het restbedrag wordt overgeboekt en jullie besluiten te annuleren dan is er geen recht meer op restitutie van de aanbetaalde bedragen met uitzondering van de volgende situaties:

 • Als wij als camping jullie niet kunnen ontvangen omdat we bijvoorbeeld door de overheid onze poorten weer moeten sluiten.
 • Als jullie niet kunnen afreizen naar de camping door bijvoorbeeld gesloten grenzen.
 • Of als één van de leden van jullie reisgezelschap besmet is geraakt met het coronavirus (restitutie alleen mogelijk door overleg van een schriftelijk bewijs)

In deze laatste drie situaties zullen wij het gehele aanbetaalde bedrag terugstorten minus 35 € administratiekosten.

Wij denken dat we hiermee een heel schappelijke reserverings en meteen ook een annuleringsmogelijkheid te créeren zodat we met z'n allen deze zomer weer kunnen gaan genieten op Camping Le Plô!

Om dit mogelijk te maken hebben we onze algemene voorwaarden versoepeld, voor meer informatie klik op de volgende button Algemene voorwaarden

Om direct te reserveren klik op de volgende button RESERVEREN

Voor meer informatie over het Corona Virus COVID-19 en bestaande reserveringen klik op de volgende button Corona Virus COVID-19

 

karsten huurtent
Karsten huurtent
 

Tent huren; Wij hebben schitterende opblaasbare Karsten tenten zoals hierboven op de foto te huur op de camping. Of ga je meer voor de charme van een grote De Waard huurtent?

 • Huur nu in het hoogseizoen een mooie Karsten huurtent voor 60 € per nacht inclusief beddengoed en zonder reserveringskosten !!!

Wij hebben ook nog een vierpersoons Caravan te huur of een mooie De Waard huurtent voor maximaal 6 personen !!!

Klik voor meer informatie op de verhuur button.

Of lees meer over de camping:

Read More

Tripadvisor

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Zoover

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Reviews

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Doorzoek onze site

Zoek en Boek

Beschikbaarheid - Tarieven - Reserveren

Facebook

Over Camping Le Plô

Anwb

anwb

Acsi

acsi

Alan Rogers

alan rogers logo

Routard

routard