EnglishFrance

 • Zwembad camping
  Zwembad camping Zwembad op de camping met peuterbad op kindercamping Frankrijk
 • Sidobre
  Sidobre Peyro Clabado in de Sidobre
 • De waard huurtent
  De waard huurtent Onze mooie De Waard Vergrote zilvermeeuw huurtent
 • Wandelen
  Wandelen Optimaal genieten van de vele wandel en fietspaden in de directe omgeving
 • Kampvuur
  Kampvuur Iedere woensdag kampvuur op de camping (samen een rondje op de tractor, hout sprokkelen, vuurtje, marshmellows braden en veel gezelligheid)
 • Peuterbad
  Peuterbad Peuterbad op de camping met waterval en glijbaantjes

Camping Frankrijk Nederlandse eigenaar

Bent u op zoek naar een kleine en gezellige rustieke camping met zwembad en ingerichte huurtenten in Zuid Frankrijk? Houdt u van wandelen, fietsen, zwemmen, van avontuurlijke trektochten, van zuivere lucht en rust? Geniet u van een ongerepte natuur, prachtige valleien en vergezichten die elk jaargetijde van kleur veranderen? Bent u een kampeerder die graag kampeert op een kleine groene camping met grote, rustige campingplaatsen met Nederlandse eigenaar? Dan bent u bij Richard en Kristel bij de juiste camping.

Camping in Zuid-Frankrijk

Echt kamperen op Camping Le Plô in Zuid Frankrijk, de Tarn, de Midi-Pyreneeën en natuurpark de Haut Languedoc. Genieten van de natuur: riviertjes en meren, lieflijke valleitjes, uitgestrekte wouden en heidevelden, beboste hoogvlaktes, zonnebloemvelden en grotten. Camping Frankrijk Nederlandse eigenaar in de Tarn en de Sidobre. Een camping in Frankrijk in een echt gebied om te ontdekken voor het hele gezin.

Nederlandse eigenaarCamping Frankrijk Nederlandse eigenaar

Wij, Richard & Kristel, Nederlandse eigenaars van Camping Le Plo, hopen jullie te mogen verwelkomen op onze kleine camping in Zuid Frankrijk. Als Nederlandse eigenaars ontvangen we jullie zonder taalproblemen, we verwijzen jullie met plezier naar de beste restaurantjes, we geven jullie tips voor de leukste wandelingen, activiteiten en uitstapjes. Mocht er onverhoopt iets mis gaan tijdens de vakantie, wij staan altijd klaar voor onze gasten!! Ook de kinderen genieten op en top zonder taalbarrière als ze s'ochtens de verse broodjes komen halen op de receptie, bij het kampvuur en als ze een sport of spel activiteit organiseren!

Trekpleisters in de buurt

De grootste trekpleisters buiten onze camping in Frankrijk zijn:

Wij verwelkomen jullie vanaf 1 mei tot eind september, het zwembad is open vanaf 15 juni tot 15 september en de pizza's, frietjes en snacks zijn beschikbaar gedurende dezelfde periode.

Vroegboek korting bij boekingen voor 1 januari 2019 !!!

ingerichte tenten frankrijk
De Waard ingerichte huurtent
 

Tent huren; Wij hebben schitterende ingerichte De Waard huurtenten zoals hierboven op de foto te huur op de camping. Of ga je meer voor de charme van een grote opblaasbare Karsten tent ?

 • De 10 % vroegboek korting is geldig tot 1 januari 2019 bij een boeking vanaf 1 week op ons verhuur in het hoog-, laag- en middenseizoen met kortingscode: campleplo

Tevens ook actieprijzen voor het midden- en laagseizoen op onze staanplaatsen!

Klik voor meer informatie op de verhuur button of lees meer over de camping:

Read More

 

 • Zoover
 • Tripadvisor
 • Yelp

image

Zoover Camping Le Plo

Geen feed gevonden
Read More
Le Plô

Doorzoek onze site

Facebook

Over Camping Le Plô