EnglishFrance

 • zwembad camping
  zwembad camping Zwembad op de camping met peuterbad
 • Sidobre
  Sidobre Peyro Clabado in de Sidobre
 • De waard huurtent
  De waard huurtent Onze mooie De Waard Vergrote zilvermeeuw huurtent
 • Wandelen
  Wandelen Optimaal genieten van de vele wandel en fietspaden in de directe omgeving
 • Kampvuur
  Kampvuur Iedere woensdag kampvuur op de camping (samen een rondje op de tractor, hout sprokkelen, vuurtje, marshmellows braden en veel gezelligheid)
 • Peuterbad
  Peuterbad Peuterbad op de camping met waterval en glijbaantjes

Camping Frankrijk Nederlandse eigenaar

Zoekt u een kleine en gezellige rustieke camping met zwembad en mooie ingerichte huurtenten in Zuid Frankrijk? Houdt u van wandelen en fietsen, van avontuurlijke trektochten, van zuivere lucht en rust? Geniet u van een ongerepte natuur, prachtige valleien en vergezichten die elk jaargetijde van kleur veranderen? Bent u een kampeerder die graag kampeert op een kleine groene camping met grote, rustige campingplaatsen, zonder stacaravans en met Nederlandse eigenaar? Dan bent u hier op het juiste adres.

Camping Frankrijk

Echt kamperen op Camping Le Plô in Zuid Frankrijk, de Tarn, de Midi-Pyreneeën en natuurpark de Haut Languedoc. Genieten van de natuur: riviertjes en meren, lieflijke valleitjes, uitgestrekte wouden en heidevelden, beboste hoogvlaktes en natuurlijk de wijngaarden, zonnebloemvelden en grotten. Camping Frankrijk Nederlandse eigenaar in de Tarn, in het middelgebergte van de zuidelijke uitlopers van het Centraal Massief, omringt door de Montagne Noir, de Monts de Lacaune, het massief van de Caroux-Espinouse en de Sidobre. Een camping frankrijk in een echt gebied om te ontdekken!

Nederlandse eigenaarCamping Frankrijk Nederlandse eigenaar

Wij, Richard & Kristel, Nederlandse eigenaars, hopen jullie te mogen verwelkomen op onze kleine camping in Zuid Frankrijk. Als Nederlandse eigenaars ontvangen we jullie zonder taalproblemen, we verwijzen jullie met plezier naar de beste restaurantjes, we geven jullie tips voor de leukste wandelingen en uitstapjes. Mocht er onverhoopt iets mis gaan tijdens de vakantie, wij staan altijd klaar voor onze gasten !!! Ook de kinderen genieten op en top zonder taalbarrière als ze s'ochtens de verse broodjes komen halen op de receptie, bij het kampvuur en als ze een sport of spel aktiviteit organiseren!

Trekpleisters

De grootste trekpleisters buiten onze camping Frankrijk Nederlandse eigenaar zijn:

 

Wij verwelkomen jullie vanaf 1 mei tot eind september, het zwembad is open vanaf 15 juni tot 15 september en de pizza's, frietjes en snacks zijn beschikbaar gedurende dezelfde periode.

camping frankrijk nederlandse eigenaar
 • Zoover
 • Tripadvisor
 • Yelp

image

Zoover Camping Le Plo

Geen feed gevonden
Read More
Le Plô

Doorzoek onze site

Facebook

Over Camping Le Plô