EnglishFrance

 • Zwembad camping
  Zwembad camping Zwembad op de camping met peuterbad op kindercamping Frankrijk
 • Sidobre
  Sidobre Peyro Clabado in de Sidobre
 • De waard huurtent
  De waard huurtent Onze mooie De Waard Vergrote zilvermeeuw huurtent
 • Wandelen
  Wandelen Optimaal genieten van de vele wandel en fietspaden in de directe omgeving
 • Kampvuur
  Kampvuur Iedere woensdag kampvuur op de camping (samen een rondje op de tractor, hout sprokkelen, vuurtje, marshmellows braden en veel gezelligheid)
 • Peuterbad
  Peuterbad Peuterbad op de camping met waterval en glijbaantjes

Kamperen in het laagseizoen op een rustige groene camping

Zoekt u een prachtige rustige camping in Frankrijk met ruime staanplaatsen? Houdt u van wandelen of fietsen? Geniet u van de natuur en bent u een kampeerder die zoekt naar een groene, kleine camping met Nederlandse eigenaars, zonder stacaravans? Kies dan voor Camping Le Plo en profiteer van alle voordelen van kamperen in het laagseizoen:

De natuur op zijn mooist

In het voorjaar en najaar is de natuur op haar mooist. In het voorjaar kunt u genieten van prachtige kleuren en geuren, want alles is groen en staat in bloei. In het najaar kleuren de bomen en bladeren juist weer prachtig geel, rood en oranje. De zon is minder fel en dit resulteerd zeker in betere foto's! In het hoogseizoen heeft de natuur het toch wat zwaarder en verliest het wat glans door de warmte en de droogte.

Rust

Waar je op sommige plekken in juli en augustus echt over de koppen kunt lopen, heb je hier in het laagseizoen veel minder last van. De reden is eenvoudig, veel minder mensen zijn vrij en gaan op reis. Dus sta je minder lang in de rij voor dat ene museum en is een plekje vinden op een terras ook een stuk gemakkelijker. Want dat is natuurlijk ook nog een voordeel. In het voorjaar kunnen de temperaturen vaak al heel aangenaam zijn, dus dat terrasje pakken zit er zeker in. Ook op de camping zelf is het een stuk rustiger. Zo hoef je niet in de rij voor de douches of het afwassen en is er bij het zwembad veel meer ruimte. Mensen zijn in het voor- en laag-seizoen meer beschikbaar voor een praatje en of dienst.

Goedkoop kamperen

In het hoogseizoen willen ontzettend veel mensen een plekje op de camping bemachtigen. In het laagseizoen is de vraag natuurlijk veel kleiner. Dus maken we de prijzen aantrekkelijker. Ideaal want als je dus niet aan het hoogseizoen gebonden bent door je werk of naar schoolgaande kinderen, dan kun je dus veel voordeliger kamperen. Profiteer van de goedkope laagseizoensprijzen en van kortingen met bijvoorbeeld de ACSI campingcard.

Camping voor ouderen 50+ 55+ 60+ 65+seniorencamping frankrijk

Kristel en Richard verwelkomen jullie graag op hun mooie, parkachtige camping in Zuid-Frankrijk in de Tarn. Het campingterrein is zachtglooiend en overzichtelijk aangelegd met vlakke terrassen zonder heggen. Een geweldige variëteit aan bomen maakt het geheel af en zorgt voor een voldoende hoeveelheid aan schaduw. Er zijn 50 ruime staanplaatsen en 12 staanplaatsen zijn voorzien van mooie huurobjecten; geen stacaravans en huisjes, maar hier huur je onder echte kampeerders een echte caravan of een schitterende Karsten- of  De Waard huurtent helemaal ingericht!

 • 50 grote staanplaatsen
 • Prachtig groen terrein, mooi onderhouden
 • Persoonlijke aandacht
 • Ouderwetse gastvrijheid
 • Rust en ruimte
 • Zwembad met een mooi zonneterras

Wij doen er alles aan om jullie vakantie tot een succes te maken, iedereen wordt persoonlijk ontvangen, er is uitgebreide toeristische informatie beschikbaar en we staan iedereen bij in de eigen Nederlandse taal.

Seniorencamping Zuid-Frankrijk

Onze seniorencamping (50+, 55+, 65+) in Frankrijk, is gelegen in de Midi-Pyreneeën en in het natuurpark de Haut Languedoc. Aan de rand van het kleine dorpje Le Bez, ver van drukke wegen en geluidsoverlast! Hier kunnen oudere vakantievierders genieten van de rust en de natuur: de zonnebloemvelden en de wijngaarden, de riviertjes en de meren, mooie uitgestrekte wouden, vele lieflijke valleitjes en heidevelden, grotten en beboste hoogvlaktes. De camping ligt in het middelgebergte van de zuidelijke uitlopers van het Centraal Massief, omringt door de Monts de Lacaune en het massief van de Caroux-Espinouse, de Montagne Noir en de Sidobre.

De leukste uitstapjes

 • Met zijn enorme facinerende rotspartijen is de Sidobre uniek in Europa! U kunt hier heerlijk wandelen!!!
 • Castres staat bekend om zijn Goya en Jean Jaurès muséum, de stad heeft een mooi centrum en u kunt een leuke rondvaart in een houten schuit maken naar het park Gourjade.
 • Albi staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO met zijn schitterende binnenstad en de unieke Sainte-Cécile kathedraal.
 • Carcassonne, de grootst bewaarde vestingstad van Europa! Indrukwekkend!
 • De middelandse zee is op 100km afstand.
 • Vele Authentieke dorpjes in de omgeving om van het echte Franse leven te genieten.
 • Dierentuin, Touwklimparken en kanoen!
 • En natuurlijk de geweldige Natuur en Landschappen om onze 50-pluscamping in Frankrijk.

Kortom als je houdt van kleinschalig kamperen met je tent, caravan of camper in Frankrijk op een leuke kleine voordelige camping met grote staanplaatsen, en zoekt naar rust in een groene natuurlijke omgeving dan verwelkomen wij jullie graag vanaf 1 mei tot 19 oktober, ons zwembad is open van 15 juni tot 15 september en de Nederlandse snacks zijn beschikbaar gedurende dezelfde periode.

Reserveer NU voor 35 €

 

Voor iedere nieuwe reservering willen wij, Richard & Kristel als eigenaren van Camping Le Plô, jullie via deze weg een oplossing bieden om zonder al te veel risico toch alvast lekker jullie staanplaats, huurtent of huurcaravan te kunnen vastleggen op onze camping deze zomer!!!

Vanaf nu kun je een optie nemen op een staanplaats, huurtent of huurcaravan. De kosten hiervoor zijn 35 € die wij direct in rekening brengen, in ruil hiervoor houden wij de staanplaats, huurtent of huurcaravan voor jullie gereserveerd tot 14 dagen voor de geplande aankomstdatum.

Op ieder moment, tot het einde van de optietermijn, aan jullie de keuze of jullie de optie omzetten in een reservering door een betaling te voldoen.

Op ieder moment, en uiterlijk aan het einde van de optietermijn kunnen jullie ook vrijblijvend kiezen om te annuleren.

In beide gevallen worden de kosten van de optie in rekening gebracht, daarintegen komen de reserveringskosten van 13,50 € bij de keuze van een reservering te vervallen (eigenlijk kost deze optie jullie dus feitelijk 21,50 €, veel goedkoper dan een annuleringsverzekering en effectief ook nu met COVID-19).

Aan het einde van de optietermijn (uiterlijk 2 weken voor aankomst) vervalt de optie als jullie geen keuze maken.

Als 14 dagen voor aankomst ook het restbedrag wordt overgeboekt en jullie besluiten te annuleren dan is er geen recht meer op restitutie van de aanbetaalde bedragen met uitzondering van de volgende situaties:

 • Als wij als camping jullie niet kunnen ontvangen omdat we bijvoorbeeld door de overheid onze poorten weer moeten sluiten.
 • Als jullie niet kunnen afreizen naar de camping door bijvoorbeeld gesloten grenzen.
 • Of als één van de leden van jullie reisgezelschap besmet is geraakt met het coronavirus (restitutie alleen mogelijk door overleg van een schriftelijk bewijs)

In deze laatste drie situaties zullen wij het gehele aanbetaalde bedrag terugstorten minus 35 € administratiekosten.

Wij denken dat we hiermee een heel schappelijke reserverings en meteen ook een annuleringsmogelijkheid te créeren zodat we met z'n allen deze zomer weer kunnen gaan genieten op Camping Le Plô!

Om dit mogelijk te maken hebben we onze algemene voorwaarden versoepeld, voor meer informatie klik op de volgende button Algemene voorwaarden

Om direct te reserveren klik op de volgende button RESERVEREN

Voor meer informatie over het Corona Virus COVID-19 en bestaande reserveringen klik op de volgende button Corona Virus COVID-19

 

karsten huurtent
Karsten huurtent
 

Tent huren; Wij hebben schitterende opblaasbare Karsten tenten zoals hierboven op de foto te huur op de camping. Of ga je meer voor de charme van een grote De Waard huurtent?

 • Huur nu in het hoogseizoen een mooie Karsten huurtent voor 60 € per nacht inclusief beddengoed en zonder reserveringskosten !!!

Wij hebben ook nog een vierpersoons Caravan te huur of een mooie De Waard huurtent voor maximaal 6 personen !!!

Klik voor meer informatie op de verhuur button.

Of lees meer over de camping:

Read More

Tripadvisor

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Zoover

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Reviews

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Doorzoek onze site

Zoek en Boek

Beschikbaarheid - Tarieven - Reserveren

Facebook

Over Camping Le Plô

Anwb

anwb

Acsi

acsi

Alan Rogers

alan rogers logo

Routard

routard