EnglishFrance

 • Zwembad camping
  Zwembad camping Zwembad op de camping met peuterbad op kindercamping Frankrijk
 • Sidobre
  Sidobre Peyro Clabado in de Sidobre
 • De waard huurtent
  De waard huurtent Onze mooie De Waard Vergrote zilvermeeuw huurtent
 • Wandelen
  Wandelen Optimaal genieten van de vele wandel en fietspaden in de directe omgeving
 • Kampvuur
  Kampvuur Iedere woensdag kampvuur op de camping (samen een rondje op de tractor, hout sprokkelen, vuurtje, marshmellows braden en veel gezelligheid)
 • Peuterbad
  Peuterbad Peuterbad op de camping met waterval en glijbaantjes

Ingerichte tenten Frankrijk kleine camping

Zoeken jullie een compleet ingerichte tent op een kleine camping in Frankrijk met zwembad en peuterbad? Houden jullie van wandelen en fietsen en van avontuurlijke trektochten? Genieten jullie van de natuur en zijn jullie kampeerders die zoeken naar een groene, kleine camping met echte ingerichte tenten van De Waard en ingerichte tenten van Karsten? Een gezellige kleine camping met Nederlandse eigenaars, zonder stacaravans, maar wel met de mooiste ingerichten tenten te huur. Reserveer makkelijk een plaats op onze camping!

Ingerichte tenten huren

Echt kamperen maar dan net iets luxer! Snel op weg zonder kampeerspullen, zonder aanhangwagen, geen zorgen bij het opzetten en afbreken van de tent, en dus vooral heerlijk slapen op goede bedden zonder zorgen. Zeker zo ideaal als je voor het eerst gaat kamperen!

Geen ingerichte bungalowtent, geen safaritent, geen lodgetent, maar een schitterende De Waard of Karsten tent huren:

Ingerichte De Waard tent huren

De Waard ingerichte tenten Frankrijk 

Al vanaf ons eerste seizoen in 2001 verhuren wij de grote familietenten compleet ingericht voor 6 personen op onze camping. Hierdoor vormen ze inmiddels al een bekend gezicht op de camping en onder andere daarom mogen we ook ieder seizoen weer veel tentgasten ontvangen.

De vergrote Zilvermeeuw, een huurtent fraai van lijn en zeer robuust, welke mooi harmonieert in de natuur rondom ons heen. Met een woonoppervlak van 9 m² en 3 slaapvertrekken van 1,5 x 2,50, beschikken jullie over een ruime kampeerfaciliteit met een totaal oppervlakte van 20 m². De ingerichte huurtent is uitgerust met 2 vaste bedden en 4 luxe 10 centimeter dikke self inflatable kampeermatrassen, een koelkast, kooktoestel, pannen en potten, servies, bestek, een houten tuinset en verdere toebehoren. Meer informatie

Ingerichte Karsten tent huren

Ook hebben wij compleet ingerichte tenten van Karsten te huur, dit zijn grote luxe oppompbare huurtenten van 5 meter bij 3,80 meter, met een stahoogte van 2,30 meter. Oorspronkelijk 6 persoonstenten, maar voor wat extra comfort ingericht voor 4 personen met 4 bedden met echte matrassen, dekbedden (220 bij 240 cm) en kussens, een kooktoestel, koelkast met een vriesvakje, pannen en potten, servies, bestek, een tuinset, verdere toebehoren en verlichting (klik hier voor de complete inventarislijst). Het enige wat je zelf mee hoeft te nemen zijn handdoeken, hoeslakens (evt. ook te huur) en natuurlijk verdere persoonlijke spullen. Meer informatie

Neem contact met ons op voor vragen of meer informatie.

Nieuw in de verhuur: CHALETS !!!!

ECO-Lodge VIP Chalet te huur
ECO-Lodges te huur
Vanaf dit seizoen nieuwe chalets te huur op onze kleine gezellige familie camping
 • 2 ECO-Lodge VIP Chalets voor maximaal 5 personen met 2 slaapkamers, 1 badkamer, aparte WC en woonkamer met open keuken en bar.
 • 2 ECO-Lodge Manyara voor maximaal 4 personen met 2 slaapkamers, 2 badkamers, aparte WC, woonkamer met open keuken naar het royale terras.
 • 2 ECO-Lodge Manyara voor maximaal 6 personen met 3 slaapkamers, 2 badkamers, aparte WC, woonkamer met open keuken naar het royale terras.
En natuurlijk hebben we ook altijd nog onze opblaasbare Karsten tenten voor 4 personen te huur op de camping. Of ga je meer voor de charme van een grote 6 persoons De Waard huurtent? Klik voor meer informatie op de verhuur button.

Of lees meer over de camping:

Read More

Meningen

Tripadvisor

Zoover

Doorzoek onze site

Zoek en Boek

Facebook

Over Camping Le Plô

Anwb

anwb

Acsi

acsi

Alan Rogers

alan rogers logo

Routard

routard