EnglishFrance

 • zwembad camping
  zwembad camping Zwembad op de camping met peuterbad
 • Sidobre
  Sidobre Peyro Clabado in de Sidobre
 • De waard huurtent
  De waard huurtent Onze mooie De Waard Vergrote zilvermeeuw huurtent
 • Wandelen
  Wandelen Optimaal genieten van de vele wandel en fietspaden in de directe omgeving
 • Kampvuur
  Kampvuur Iedere woensdag kampvuur op de camping (samen een rondje op de tractor, hout sprokkelen, vuurtje, marshmellows braden en veel gezelligheid)
 • Peuterbad
  Peuterbad Peuterbad op de camping met waterval en glijbaantjes

Ingerichte tenten Frankrijk

Zoeken jullie een compleet ingerichte tent op een kleine camping in Frankrijk met zwembad en peuterbad? Houden jullie van wandelen en fietsen, van avontuurlijke trektochten, van zuivere lucht en rust? Genieten jullie van de natuur en zijn jullie kampeerders die zoeken naar een groene, kleine camping met echte De Waard en Karsten tenten te huur? Een gezellige kleine camping met Nederlandse eigenaars en zonder stacaravans? Dan zijn jullie hier op de juiste plaats.

Ingerichte tenten

Echt kamperen maar dan net iets luxer! Snel op weg zonder kampeerspullen, zonder aanhangwagen, geen zorgen bij het opzetten en afbreken van de tent, en dus vooral heerlijk slapen op goede bedden zonder zorgen. Zeker zo ideaal als je voor het eerst gaat kamperen!

Geen ingerichte bungalowtent, geen safaritent, geen lodgetent, maar een schitterende De Waard of Karsten tent huren:

Ingerichte De Waard tent huren

de waard ingerichte tenten frankrijk 

Al vanaf ons eerste seizoen in 2001 verhuren wij de grote familietenten compleet ingericht voor 6 personen op onze camping. Hierdoor vormen ze inmiddels al een bekend gezicht op de camping en onder andere daarom mogen we ook ieder seizoen weer veel tentgasten ontvangen!

De vergrote Zilvermeeuw, een huurtent fraai van lijn en zeer robuust, welke mooi harmonieert in de natuur rondom ons heen. Met een woonoppervlak van 9 m² en 3 slaapvertrekken van 1,5 x 2,50, beschikken jullie over een ruime kampeerfaciliteit met een totaal oppervlakte van 20 m². De tent is uitgerust met 2 vaste bedden en 4 luxe 10 centimeter dikke self inflatable kampeermatrassen, een koelkast, kooktoestel, pannen en potten, servies, bestek, een houten tuinset en verdere toebehoren. Meer informatie

Ingerichte Karsten tent huren

Ook hebben wij compleet ingerichte Karsten tenten te huur, dit zijn grote luxe oppompbare tenten van 5 meter bij 3,80 meter, met een stahoogte van 2,30 meter. Oorspronkelijk 6 persoons tenten, maar voor wat extra comfort ingericht voor 4 personen met 4 bedden met echte matrassen, dekbedden (220 bij 240 cm) en kussens, een kooktoestel, koelkast met een vriesvakje, pannen en potten, servies, bestek, een tuinset, verdere toebehoren en verlichting (klik hier voor de complete inventarislijst). Het enige wat je zelf mee hoeft te nemen zijn handdoeken, hoeslakens (evt. ook te huur) en natuurlijk verdere persoonlijke spullen. Meer informatie

camping frankrijk nederlandse eigenaar
 • Zoover
 • Tripadvisor
 • Yelp

image

Zoover Camping Le Plo

Geen feed gevonden
Read More
Le Plô

Doorzoek onze site

Facebook

Over Camping Le Plô