EnglishFrance

 • Zwembad camping
  Zwembad camping Zwembad op de camping met peuterbad op kindercamping Frankrijk
 • Sidobre
  Sidobre Peyro Clabado in de Sidobre
 • De waard huurtent
  De waard huurtent Onze mooie De Waard Vergrote zilvermeeuw huurtent
 • Wandelen
  Wandelen Optimaal genieten van de vele wandel en fietspaden in de directe omgeving
 • Kampvuur
  Kampvuur Iedere woensdag kampvuur op de camping (samen een rondje op de tractor, hout sprokkelen, vuurtje, marshmellows braden en veel gezelligheid)
 • Peuterbad
  Peuterbad Peuterbad op de camping met waterval en glijbaantjes

Camping in Zuid-Frankrijk
Rustig genieten op Camping Le Plô

Geopend 01 april 2021 tot 15 oktober 2021

Zoekt u een mooie gezellige kleine familiecamping in Zuid-Frankrijk met zwembad, peuterbad en schitterende huurtenten? Ideaal voor mensen die van rust, natuur en van zuivere berglucht houden.

Kom dan naar Camping Le Plô en geniet van mooie wandelingen door de Sidobre, een groot avontuur voor de kinderen die kunnen klauteren op de enorme granieten rotspartijen. En kom tot rust met de aangename nachten op Camping Le Plô. Het Atlantische klimaat in Frankrijk en de ligging op 640 meter zorgen voor het frisgroene uiterlijk, terwijl het middellandse zee klimaat voor de nodige zonuren zorgt.

Camping Le Plô ligt aan de rand van een klein dorpje in het departement de Tarn en in het natuurgebied de Haut Languedoc, in het land van de Sidobre, het land van graniet! Hier vindt u te midden van bossen, heuvels en bergriviertjes, enorme keien van graniet.

Houdt u van wandelen in de bergen, van avontuurlijke trektochten, van zuivere lucht en rust? Geniet u van prachtige valleien en vergezichten die in elk jaargetijde van kleur veranderen? Bent u een kampeerder die graag kampeert op een echte groene camping met rustige, grote campingplaatsen, zonder vaste stacaravans? Dan bent u hier op het juiste adres.

Kindercamping Frankrijk

Voor kleine kinderen tot een jaar of 12 is het hier een paradijsje, lekker de hele dag buiten spelen, om s'avonds moe en voldaan in de tent te kruipen.

Wij verwelkomen jullie vanaf 1 april tot 15 oktober, het zwembad is open vanaf 15 juni tot 15 september en de Nederlandse snacks zijn beschikbaar gedurende dezelfde periode.

GELUKKIG NIEUW JAAR !!!

Gelukkig nieuw jaar !!!

Richard & Kristel

Julie & Thomas

Wij verwelkomen jullie graag op onze Camping komende zomer !!!

Meningen

Tripadvisor

Zoover

Zoek en Boek

Facebook

Doorzoek onze site

Over Camping Le Plô

Anwb

anwb

Acsi

acsi

Alan Rogers

alan rogers logo

Routard

routard