EnglishFrance

 • Zwembad camping
  Zwembad camping Zwembad op de camping met peuterbad op kindercamping Frankrijk
 • Sidobre
  Sidobre Peyro Clabado in de Sidobre
 • De waard huurtent
  De waard huurtent Onze mooie De Waard Vergrote zilvermeeuw huurtent
 • Wandelen
  Wandelen Optimaal genieten van de vele wandel en fietspaden in de directe omgeving
 • Kampvuur
  Kampvuur Iedere woensdag kampvuur op de camping (samen een rondje op de tractor, hout sprokkelen, vuurtje, marshmellows braden en veel gezelligheid)
 • Peuterbad
  Peuterbad Peuterbad op de camping met waterval en glijbaantjes

Camping in Zuid-Frankrijk
Rustig genieten op Camping Le Plô

Geopend 02 juni 2020 tot 31 oktober 2020

Zoekt u een mooie gezellige kleine familiecamping in Zuid-Frankrijk met zwembad, peuterbad en schitterende huurtenten? Ideaal voor mensen die van rust, natuur en van zuivere berglucht houden.

Kom dan naar Camping Le Plô en geniet van mooie wandelingen door de Sidobre, een groot avontuur voor de kinderen die kunnen klauteren op de enorme granieten rotspartijen. En kom tot rust met de aangename nachten op Camping Le Plô. Het Atlantische klimaat in Frankrijk en de ligging op 640 meter zorgen voor het frisgroene uiterlijk, terwijl het middellandse zee klimaat voor de nodige zonuren zorgt.

Camping Le Plô ligt aan de rand van een klein dorpje in het departement de Tarn en in het natuurgebied de Haut Languedoc, in het land van de Sidobre, het land van graniet! Hier vindt u te midden van bossen, heuvels en bergriviertjes, enorme keien van graniet.

Houdt u van wandelen in de bergen, van avontuurlijke trektochten, van zuivere lucht en rust? Geniet u van prachtige valleien en vergezichten die in elk jaargetijde van kleur veranderen? Bent u een kampeerder die graag kampeert op een echte groene camping met rustige, grote campingplaatsen, zonder vaste stacaravans? Dan bent u hier op het juiste adres.

Kindercamping Frankrijk

Voor kleine kinderen tot een jaar of 12 is het hier een paradijsje, lekker de hele dag buiten spelen, om s'avonds moe en voldaan in de tent te kruipen.

Wij verwelkomen jullie vanaf 1 mei tot 19 oktober, het zwembad is open vanaf 15 juni tot 15 september en de Nederlandse snacks zijn beschikbaar gedurende dezelfde periode.

karsten huurtent
Karsten huurtent
 

Tent huren; Wij hebben schitterende opblaasbare Karsten tenten zoals hierboven op de foto te huur op de camping. Of ga je meer voor de charme van een grote De Waard huurtent?

 • Huur nu in het hoogseizoen een mooie Karsten huurtent voor 60 € per nacht inclusief beddengoed en zonder reserveringskosten !!!

Wij hebben ook nog een vierpersoons Caravan te huur of een mooie De Waard huurtent voor maximaal 6 personen !!!

Klik voor meer informatie op de verhuur button.

Of lees meer over de camping:

Read More

Reserveer NU voor 35 €

 

Voor iedere nieuwe reservering willen wij, Richard & Kristel als eigenaren van Camping Le Plô, jullie via deze weg een oplossing bieden om zonder al te veel risico toch alvast lekker jullie staanplaats, huurtent of huurcaravan te kunnen vastleggen op onze camping deze zomer!!!

Vanaf nu kun je een optie nemen op een staanplaats, huurtent of huurcaravan. De kosten hiervoor zijn 35 € die wij direct in rekening brengen, in ruil hiervoor houden wij de staanplaats, huurtent of huurcaravan voor jullie gereserveerd tot 14 dagen voor de geplande aankomstdatum.

Op ieder moment, tot het einde van de optietermijn, aan jullie de keuze of jullie de optie omzetten in een reservering door een betaling te voldoen.

Op ieder moment, en uiterlijk aan het einde van de optietermijn kunnen jullie ook vrijblijvend kiezen om te annuleren.

In beide gevallen worden de kosten van de optie in rekening gebracht, daarintegen komen de reserveringskosten van 13,50 € bij de keuze van een reservering te vervallen (eigenlijk kost deze optie jullie dus feitelijk 21,50 €, veel goedkoper dan een annuleringsverzekering en effectief ook nu met COVID-19).

Aan het einde van de optietermijn (uiterlijk 2 weken voor aankomst) vervalt de optie als jullie geen keuze maken.

Als 14 dagen voor aankomst ook het restbedrag wordt overgeboekt en jullie besluiten te annuleren dan is er geen recht meer op restitutie van de aanbetaalde bedragen met uitzondering van de volgende situaties:

 • Als wij als camping jullie niet kunnen ontvangen omdat we bijvoorbeeld door de overheid onze poorten weer moeten sluiten.
 • Als jullie niet kunnen afreizen naar de camping door bijvoorbeeld gesloten grenzen.
 • Of als één van de leden van jullie reisgezelschap besmet is geraakt met het coronavirus (restitutie alleen mogelijk door overleg van een schriftelijk bewijs)

In deze laatste drie situaties zullen wij het gehele aanbetaalde bedrag terugstorten minus 35 € administratiekosten.

Wij denken dat we hiermee een heel schappelijke reserverings en meteen ook een annuleringsmogelijkheid te créeren zodat we met z'n allen deze zomer weer kunnen gaan genieten op Camping Le Plô!

Om dit mogelijk te maken hebben we onze algemene voorwaarden versoepeld, voor meer informatie klik op de volgende button Algemene voorwaarden

Om direct te reserveren klik op de volgende button RESERVEREN

Voor meer informatie over het Corona Virus COVID-19 en bestaande reserveringen klik op de volgende button Corona Virus COVID-19

 

Tripadvisor

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Zoover

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Reviews

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Doorzoek onze site

Zoek en Boek

Beschikbaarheid - Tarieven - Reserveren

Facebook

Over Camping Le Plô

Anwb

anwb

Acsi

acsi

Alan Rogers

alan rogers logo

Routard

routard